N

Обаждане сега

N

Пишете ни

СИСТЕМА

NEC

Патентован метод за реконструкция на нокти

С МИКРО-ХИБРИДЕН КОМПОЗИТ КЛАС IIA МЕДИЦИНСКО ИЗДЕЛИЕ.

NEC© Е ИНОВАТИВЕН, ПАТЕНТОВАН МЕТОД, СЪЗДАДЕН ЗА ОРТОПЕДИ, ДЕРМАТОЛОЗИ И МЕД. ПЕДИКЮРИСТИ.

Може да се приложи и при:

ПРИ ПОВЕЧЕТО НЕЕКСУДАТИВНИ ИЛИ ИНФЕКЦИОЗНИ ОНИКОПАТИИ:
ГЪБИЧНА ИНФЕКЦИЯ,
ПСОРИАЗИС
ПОСЛЕДСТВИЯ СЛЕД ОПЕРАЦИЯ ИЛИ ТРАВМА.
ОНИКОПАТИИ С ПРОМЕНИ ВЪВ ФОРМАТА, В ДЕБЕЛИНАТА, В ПОВЪРХНОСТТА, В КОНСИСТЕНЦИЯТА, В ЦВЕТА ПРОМЕНИ МЕЖДУ ЛЕГЛОТО И ПЛОЧКАТА, ПРОМЕНИ В ПЕРИУНГВАЛНАТА ТЪКАН (СВЪРЗВАНЕ) ЦЯЛОСТНО НАТОВАРВАНЕ НА ПЛОЧКАТА ПОРАДИ РЕТРОНИХИЯ СЛЕД ТРАВМА АНОНИХИЯ СЛЕД ТРАВМА, РЕЦИДИВИРАЩА ПОРАДИ МИКРОТРАВМА И ЕКЗОСТОЗА СУБОНГВАЛНА ЕКЗОСТОЗА ВРОДЕНА ОНИХОГРИФОЗА НА НОКЪТЯ ПСОРИАЗИС НА НОКЪТЯ TINEA CRURIS (ВИД ГЪБИЧКИ) ПОДНОКЪТЕН ХЕМАТОМ
NEC Произведен в Германия за професионална употреба, NEC © използва патентован микрохибриден композит и техника за оформяне за реконструкция на ноктите след повечето онихопатии, изискващи защита по време на растежа на ноктите. Той замества нокътя или неговото влошаване, докато израсне отново и се възстанови, подобрявайки външния му вид и избягвайки потенциални наранявания, причинени от обувки.
NEC © също е подходящ за използване при ортониксия, тъй като неговият модул Young осигурява отличен контрол на растежа на ноктите и предпазва дисталните фаланги.
ПОМАГА НА ВАШИТЕ ПОВРЕДЕНИ НОКТИ ДА ВЪЗСТАНОВЯТ НАПЪЛНО ЕСТЕСТВЕНИЯ ВИД
Само за няколко минути ще възвърнете естествения вид на ноктите си, докато израснат отново както обикновено. Заболели, повредени или счупени нокти могат да бъдат възстановени с помощта на NEC © , метод, който използва специален композит за възстановяване на естествения вид на вашите нокти. С проста техника в рамките на една сесия, вашият специалист временно ще възстанови увредения нокът, така че той да израсне отново естествено без никакъв дискомфорт. Тъй като е възможно да се работи върху възстановения нокът, вашият специалист може също да декорира нокътя, ако желаете. След два месеца е необходимо да посетите отново вашия специалист, за да ретуширате или премахнете излишъка в изградения нокът.
NEC © Е СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕН ЗА ОБЩА РЕКОНСТРУКЦИЯ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА НОКТИТЕ, ОСОБЕНО НОКТИТЕ НА КРАКАТА.
Това е единственият метод за реконструкция на ноктите, който наистина имитира нокътната плочка благодарение на оптичните свойства на използвания композит. Този ефект не може да се постигне с други композитни материали, които изискват декориране на нокътя, за да се прикрие и прикрие вида на изкуствения нокът.
NEC © разполага с микрохибриден композит, който е лесен за използване и полиране. Неговата европейска здравна гаранция осигурява висока степен на безопасност за приложение върху човешкия организъм, а благодарение на състава си е без странични ефекти. Изследванията, проведени с микрохибридни композити върху хора, показват, че няма токсичност. Това се доказва от използването му при обтурации и реконструкции в денталната медицина.